Jacko van Wees (Master of Arts, Universiteit van Amsterdam) is eigenaar van Mediaholic en heeft met ruim 20 jaar ervaring met media-productie veel kennis in huis om informatie en beeld voor een groot publiek toegankelijk te maken. Eerst jarenlang via radio (nieuws en actualiteiten) sinds 1996 via televisie (nieuws, actualiteiten, human-interest, amusement) en sinds 2009 via bedrijfsfilms.

Ik heb in de loop der jaren honderden filmpjes gemaakt voor de nationale televisie (PO en RTL) maar ook diverse langere producties. Daarom durf ik te zeggen dat ik er alles aan doe om u een perfect eindproduct af te leveren. Mijn werkdagen zijn flexibel en ook avondwerk is geen enkel probleem. Of het nu gaat om een videoclip van 1 minuut of een documentaire van 90 minuten, het móet goed zijn. Eerder stop ik niet.

Ik spreek op deze site soms in de ´wij-vorm´ omdat ik veel samenwerk met diverse AV-professionals. Met allemaal hun eigen specialismes op het gebied van cameravoering, vormgeving, graphics en andere post-productie. Per opdracht bekijk ik wie nodig zijn om de film 100% goed te krijgen. Soms zijn dat meerdere personen, soms alleen ik. Alles om het eindproduct zo goed mogelijk te maken!

Pag-2B

´Someone who is addicted to media´   (Urban Dictionary)